Schaaklessen voor jongeren en volwassenen

De schaakclub Luctor et Emergo organiseert dit jaar opnieuw schaaklessen gebaseerd op de stappenmethode. Er wordt les gegeven in verschillende groepen, die onderverdeeld worden naargelang de schaaksterkte van het kind.

De schaaklessen gaan elke vrijdagavond door van 17u30 tot 18u30 voor beginnende schakers en van 18u30 tot 20u00 voor de gevorderde jeugdschakers in de vergaderzaal van de Treffer te Waregem. Op de website bij de jeugd is meer gedetailleerder info te vinden.

Ook voor de volwassenen is er mogelijkheid om te leren schaken. Deze lessen gaan door op vrijdagavond van 18u30 tot 20u in de vergaderzaal van De Treffer. We richten ons hierbij op volwassenen die nog niet kunnen schaken, maar dit wel willen leren.

De schaaklessen worden op een speelse en educatieve manier uitleg gegeven over een schaakthema, worden hierop vervolgens oefeningen gemaakt en wordt afgesloten met een schaakpartij tegen een andere leerling.

Naast de lessen op vrijdag organiseren we zelf een tornooi ’T PEERD VAN WAREGEM en gaan naar verschillende tornooien georganiseerd door bevriende clubs.

Heb je interesse ? Kom dan eens langs op onze opendeuravond op vrijdag 15 september van 18u30 tot 20u00 in het Pirate Pavilion (Park Baron Casier). . Op vrijdag 22 september geven we dan een oefenles waarin we ook de schaaksterkte van de kinderen bepalen. Vanaf 29 september starten we definitief met schaakles.

Hebben jullie vragen of wensen jullie meer uitleg ? Neem gerust contact met Bart De Schepper,  of 0492/531526.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *