Jeugdschaak lessen opnieuw gestart: een groot succes!

In september zijn de jeugdschaak lessen in Waregem opnieuw van start gegaan.  De opendeurdag in het Pirate Pavillion was een groot succes.

Hierdoor en dankzij het team van gemotiveerde lesgevers, kunnen we dit jaar meer dan 50 enthousiaste leerlingen verwelkomen.  Naast de trouwe groep gevorderde leerlingen, hebben we ook heel wat nieuwe gezichten mogen ontvangen. De jongeren , maar ook volwassenen leren op een speelse en interactieve manier de basisprincipes en de fijne kneepjes van het schaakspel.

Stap 1 en Stap 1+


Stap 2 tot 4

Maar we doen meer dan alleen lesgeven. We organiseren ook een open jeugdschaak toernooi “’t Peerd van Waregem” op 23 december 2023 in de VTI te Waregem. Hierbij is iedereen welkom om zijn of haar schaaktalent te tonen. . Noteer alvast deze datum! Het wordt een gezellige en spannende dag, met leuke prijzen voor de winnaars. Verdere info volgt nog!

Bovendien motiveren we onze leerlingen om deel te nemen aan verschillende toernooien in de regio en daarbuiten, om zo hun ervaring en niveau te verhogen. Eind september was er dan ook een mooie club vertegenwoordiging aanwezig Liga jeugdkampioenschap in Izegem

Vervolgens engageren we ons ook met de club om deel te nemen aan het debutantentornooi van Oost-Vlaanderen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *