Het zomert in de schaakclub!

De komende zomermaanden zit de club niet stil! We geven een kort overzicht van de zomeractiviteiten.

Na de gebruikelijke souper begint op 24 mei het Zomertornooi. Elke vrijdagavond spelen we 5 rondes per avond met 15 min per persoon per partij. Dit met een tijdshandicap van 2 minuten per reeksverschil. Je bent niet verplicht elke ronde mee te spelen.

Op 14 juni is ons clublokaal dicht voor onderhoudswerken. Niet getreurd want Karel Demulder geeft zijn jaarlijke oploswedstijd in Oudenaarde. Komt dat zien, komt dat spelen, want het is de moeite.

Op 5 juli geeft onze clubkampioen Lowie Tomme de simultaan. Slaagt hij er in het hoofd koel te houden en iedereen naar huis te spelen? Het WK Voetbal was vorig jaar, je hebt dus geen reden om niet af te komen!

Vanaf 19 juli beginnen we al aan de Waregem Koerse feesten. Elke vrijdagavond 2 partijen van 40 minuten, met 5 minuten tijdshandicap per reeksverschil. Paringen gebeuren de avond zelf door lottrekking.

Om de zomer af te sluiten en het nieuwe seizoen op gang te trekken is er een verrassingsactiviteit. Meer info volgt nog (of niet) want anders is het geen verrassing meer 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *