Waregem 1 tik-takt terug naar derde

Op zondag 28 april 2019 werd de laatste ronde van de interclub gespeeld. Het lot was jammer genoeg reeds bezegeld, maar dit weerhield onze 8 man niet om toch nog in schoonheid te eindigen. Met een duidelijke 6,5 – 1,5 maakten we aan onze komende concurrenten in derde klasse wat ze mogen verwachten. Zelfs zonder de twee forfaits aan de zijde van opwijk hadden nog een steeds 2 punten beet.

Waregem 2 (voor één keer geen jeugdploeg) kreeg Roeselare op bezoek. Ook zij gingen de boot in met 1,5 – 2,5. Zij eindigden zevende in het eindklassement.

Waregem 3 kreeg bezoek uit Gent. Hun foutje om naar De Treffer te komen ipv De Linde heeft hen duidelijk parten gespeeld, want ze kregen 4-0 op de broek. Waregem 3 eindigde zesde in de algemene ranking.

Tot volgend jaar.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *