Waregem 1 op plaats 9 na speeldag 3

De nationale interclub is in volle gang en het is tijd om een eerste tussenstand op te maken. Onze eerste ploeg staat op dit moment 9e met 2 matchpunten en 8.5 bordpunten. Boven ons vinden we KOSK 2 met evenveel bordpunten maar meer matchpunten. Op plaats 10 vinden we Izegem 1 met 1 matchpunt en 8 bordpunten.

Waregem 2 daarentegen kan een beter rapport voorleggen. Ze staan op de derde plaats met 5 matchpunten en 7.5 bordpunten. In reeks 5F is het overigens enkel Tielt 1 die nog steeds het maximum van 6 punten heeft. Tweede in 5F is Tournai 2 die net net als ons 5 punten heeft, maar zij hebben met 9 bordpunten, 1.5 bordpunt meer.

In reeks 5J is Waregem 3 de enige ploeg die nog geen punten liet liggen. Met de volle 4 op 4 staan we wel slechts op plek 5. Dit is te danken aan onze bye in de tweede ronde. Op plaats 1 staat LSV-Chesspirant 6 met 5 op 6 en Oudenaarde 1 staat op plaats 2 met 4 op 6.

Onze jeugd van Waregem 4 heeft het lastig in reeks 5N. Met 0 matchpunten en 3 bordpunten staan ze laatste met Jean-Jaures 3 en Wachtebeke 6 voor hen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *