Geen 3 zonder 4, Lowie?

Ides Neyrinck ½-½ Jeroen De Meerleer (11-10-2019; Diagram na zet 26; Zwart aan zet)

Met de kwalificaties van de clubcompetitie in volle gang is het tijd om een tussentijdse balans op te maken. En daaruit blijkt dat Lowie Tomme na 6 partijen reeds 5,5 punten heeft behaald. Enkel een remise tegen Herman Bossuyt weerhield hem van de maximale score. Op nummer 2 in de stand vinden we Jeroen Debrouwere (4 op 5) met 2 remises (Pepijn en Herman) en 3 winsten. Op plaats 3 vinden we Bart De Schepper met 3.5/5.

In kwalificatie B zijn alle ogen gericht op jeugdkampioen Niel Dewever. Met 5/5 heeft hij nog niets laten liggen. Iets wat clubkampioen Lowie zelfs niet kan zeggen 😉 Eerste en tweede achtervolger zijn Andre Parmentier met 4 op 5 en Karel De Mulder met 4 op 6.

Kwalificatie C daarentegen is iets spannender. Want het verschil tussen nummer 1 en 5 is slechts een half punt. Willem Penninck en Lotus Decraene voeren de lijst aan met 3.5 op 5. Robbe Burvenich, Marcel Saerens en Merlijn Decraene (nr. 3, 4 en 5) hebben allemaal 3 punten. Hierbij dient wel gezegd te worden dat Robbe Burvenich en Marcel Saerens 1 partij minder gespeeld hebben.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *