Waregem 2 op tweede plek in nationale interclub

Met enkel de laatste ronde en 1 inhaalronde te gaan, is het einde van het interclubseizoen in zicht. Waregem 1 staat op de vierde plek met 11 matchpunten. Stijgen naar de de derde plek is nog steeds mogelijk, maar dan moeten we tegen zowel De Mercatel als Artevelde winnen wat op zich een haalbare kaart moet zijn. Echter is er ook de voorwaarde dat Chesspirant een van hun resterende partijen verliest of de 2 matchen gelijk speelt.

Waregem 2 staat op dit moment 2 in met 15 punten. Ze kunnen nog stijgen naar 1 plek, maar moeten we winnen tegen aalter en het kampioenenduel tegen tournai 1 ook winnen. Echter, indien tournai hun volgende match wint zijn ze reeds zeker omwille van het aantal bordpunten dat hoger zal liggen ook al wint Waregem 2 keer met 4-0.

Waregem 3 tot slot staat 10e met 2 matchpunten.

Naar interclub

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *