Clubcompetitie wordt gepauzeerd tot na Nieuwjaar

Het coronavirus gaat momenteel stevig rond. Daarom hebben de regeringen van ons land vorige vrijdag beslist dat de horeca om 23u00 moet sluiten. Hierdoor zullen we voor 23u00 de Treffer moeten verlaten. De clubcompetitie kan dus niet meer op de huidige manier verder.

Daarom is er beslist om de clubcompetitie even op pauze te zetten tot na Nieuwjaar. Wat er na Nieuwjaar zal gebeuren hangt sterk af van het coronavirus en de beslissingen van de regering. Hopelijk kunnen we dan de clubcompetitie hervatten. 

Zij die willen kunnen op vrijdag wel nog een partij komen spelen, de Koning van Waregem zal nog doorgaan, wel met een licht aangepast tempo van 1u KO. De partijen zullen elke vrijdag geloot worden rond 20u15.

Volgende maatregelen zijn wel nog steeds van kracht in het clublokaal:

  • Mondmaskers verplicht
  • Ramen worden opengezet voor maximale luchtcirculatie.
  • Handgel wordt voorzien aan de ingang.

Hopelijk zwakt corona snel af en kunnen we na Nieuwjaar op een zo normaal mogelijk manier de competitie verder zetten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *