Simultaan van de clubkampioen

Op vrijdag 5 juli ging onze jaarlijkse simultaan van de clubkampioen door. 25 clubleden bonden de strijd aan om het Lowie eens lastig te maken. 2 van hen (Pepijn Pollet en Jan Windels) kregen Lowie op de knieën en gingen met een vol punt aan de haal. Mathisse, Walter en Robrecht wisten een half punt uit de brand te slepen.

Op deze editie opvallend veel jeugd en ouders van jeugd aanwezig. Uiteraard de familie Decraene, echter niet in gebruikelijke opstelling, want ook de jongste zus Eden (4 jaar) was ook van de partij. Daarnaast konden Frank Dewever (vader van Niel) en Cathérine Vandemoortele (moeder van familie Decraene) het niet laten om Lowie het vuur aan de schenen de leggen.

Winst: Pepijn Pollet, Jan Windels

Remise: Mathisse Debacker, Walter Staelens, Robrecht Devolder

Verlies: Eden Decraene, Lotus Decraene, Merlijn Decraene, Niel Dewever, Seb Degrootte, Robbe Gaeremynck, Lieven Cremelie, Karel Demulder, Roger Ost, Nuno Pinto, Jeroen De Meerleer, Luc Rollez, Herman Bossuyt, Frank Dewever, Cathérine Vandemoortele, Ides Neyrinck, Jean-Pierre Haverbeke, Eddy Goemaere, Christa Vermeulen, Marc Vancoppernolle

Eindresultaat: 21.5-3.5

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *