Clubcompetitie: Lowie voor 3 op een rij?

Nu we 4 van de 7 rondes van de finales gehad hebben is het tijd om even een tussentijdse evaluatie op te maken.

En die tussenstand beloofd. Althans voor Lowie Tomme. Met 5 partijen gespeeld heeft hij 5 punten en dus alle partijen gewonnen. Tweede in de stand is een fantastisch spelende Jasper Vercruysse (3 op 4). Hij deelt de tweede plek met Pepijn Pollet die 1 partij meer gespeeld heeft (3 op 5) . In de kelder van deze finale vinden we Nuno met 1 op 4.

In Finale B zitten we met een ex aequo tussen Andre en Wim(3.5 op 5). Echter heeft Andre 1 partij meer gespeeld (3.5 op 6) waardoor Wim leider is. Eerste achtervolger is Robrecht Devolder met 3 op 4. Mathisse heeft de rode lantaarn met 0.5.

In Finale C staat er, net als in de kwalificaties, geen maat op de 12-jarige Niel (3 op 4). Hij moet echter wel de eerste plek delen met Chris Vercruysse, hoewel Chris 1 partij meer heeft gespeeld. Steven Burvenich staat laatste met 0 punten op 4 partijen.

Finale D is van hetzelfde laken een broek. Of is het een rok want het is vrouwen aan de top met Lotus en Jade met 4 op 5. Marc Van Coppenolle duwt het klassement met 1 op 5.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *