Internet

Op internet zijn er heel wat websites waar online geschaakt kan worden. Zelf speel ik op de computer regelmatig op Chess24 ( https://chess24.com/en ), op Chesstempo (http://chesstempo.com/play-chess-online.html ) en als guest op playchess.com (hierop kan je spelen na aankoop van een Chessbaseproduct). Via de smartphone speel ik dan weer partijen op Chess Time met een tempo van één zet per dag.

Ik weet dat er via facebook ook spelers op Chess.com spelen, maar blijkbaar zit er bij mij vertraging op deze site zodat ik steeds een 10-tal seconden kwijt ben in het begin van de partij. Zeer vervelend bij bulletpartijen.

Indien er nog andere spelers op andere sites spelen, laat dit dan gerust weten. Wie weet kunnen we ooit een onlinetornooi organiseren !

Andere zeer interessante schaaksites :

http://www.frbe-kbsb.be/index.php/nl/ : website van de Belgische Schaakbond met onder andere een tornooikalender en resulaten van interclubs

http://www.chesscenter.com/twic/twic.html : wekelijkse nieuwsbrief met schaaknieuws uit de hele wereld

http://schaakfabriek.be/ : schaaknieuwssite met nadruk op de Belgische schaakwereld

en natuurlijk :

http://www.kwsle.be/ : onze eigen interessante website onderhouden door Jeroen De Meerleer. PS : via het blad ‘Leden’ en het invullen van de gebruikersnaam ‘Lid KWSLE’ en het wachtwoord ‘sice4c5’ kan je op verschillende pagina’s meer informatie vinden zoals de ledenlijst, partijen, verslagen van bestuursvergaderingen, …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *